December 2020

​Fogh & Følner Arkitekter søger en engageret arkitektpraktikant til forårssemestret 2021.

​Tegnestuen arbejder med nybygning, restaurering og transformering, primært inden for kulturarv og kulturbyggerier, med værdibegreberne ”ro, tidløshed og godt håndværk”, der tegner firmaets arkitektoniske linje.

Vi håndterer alle arkitektfagets skalaer og faser, og optræder typisk som totalrådgivere med ansvar for både arkitekt- og ingeniørdiscipliner, byggeledelse mv.

Som praktikant hos os, vil du få mulighed for at spille ind med dine faglige kompetencer fra studiet, ved både større opgaver i projektteams og ved mindre selvstændige opgaver. Du vil gennem forløbet opbygge kendskab til fagets mange aspekter, fra skitsering og præsentation af ideer over projektering til fagtilsyn og byggeledelse på byggepladsen.

Vi forventer, at du er engageret og initiativrig og kan arbejde både selvstændigt, med vejledning fra tovholder og kollegaer, samt indgå i tværfagligt projektsamarbejde.

Hos Fogh & Følner Arkitekter er vi 17 dedikerede arkitekter, bygningskonstruktører og administrative medarbejdere og vi ser frem til at få endnu en dygtig spiller på holdet.

Ansøgning samt portfolio sendes til Betina Mørch på bm@fogh-folner.dk