Stig Andersen

kgl. bygningsinspektør / indehaver / arkitekt maa

Stig har mangeårig erfaring med samtlige roller inden for både nybyggeri og større restaureringsprojekter. Han har bl.a. beskæftiget sig med Bornholms Kunstmuseum, Frederiksborg Slot, Vor Frelsers Kirke, Københavns Politigård, Nyboder og Kastellet.

Stig er også meget velbevandret i kirkelig sagsbehandling, dels via det kgl. bygningsinspektorat og dels via hans rolle som bygningskyndig rådgiver for adskillige menighedsråd og et provsti.

Stig anvendes ofte som foredragsholder ifm. restaureringsfaglige seminarer, pga. stor spændvidde i hans faglige viden fra byggeteknik til arkitektonisk helhedsplanlægning og procesledelse.

Derudover har Stig, gennem mange års erfaring, oparbejdet særlig viden om budgettering og økonomistyring af specielle byggearbejder vedr. fredede bygninger, der ikke er omfattet af gængse prisbøger.

Stig har udført adskillige fredningsgennemgange med kortlægning af bærende fredningsværdier iht. Slots- og Kulturstyrelsens metode. Stig er desuden udpeget som arkitektfaglig rådgiver for Kulturministeriet ved behandling af klagesager over Slots- og Kulturstyrelsens afgørelser iht. bygningsfredningsloven.

KOTAKT OS

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Fogh & Følner Arkitekter A/S, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]